Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Publicaties

Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

La nouvelle politique culturelle et touristique de l'Office Culturel Régional
0 Reacties
Voor abonnees

La nouvelle politique culturelle et touristique de l'Office Culturel Régional

(Jean-Marie Sourgens) De Franse Nederlanden - Les Pays-Bas Français - 1979, nr 4, pp. 219-227

Dit is een artikel uit ons papieren archief. Even geduld. We scannen het voor u in

Overzicht van de realisaties van de Office Culturel Régional. Deze instelling steunt die culturele activiteiten die in de regio hun oorsprong vinden. De auteur noemt als belangrijke organisaties de operatie “Vivez votre région”; een serie festivals van harmoniën en fanfares; “Tambour battant”; het muziekfestival van Rijsel; het Orchestre Philharmonique de Lille dat nu één van de beste orkesten van Frankrijk is. Ook het theaterleven komt weer op gang.

Aperçu des réalisations de l'Office Culturel Régional, dont la vocation est de soutenir les activités culturelles qui trouvent leur origine dans la région. L'auteur présente comme réalisations marquantes les opérations « Vivez votre région »; une série de festivals d'harmonies et de fanfares; « Tamhour battant »; le festival de musique de Lille; l'Orchestre Philharmonique de Lille qui est actuellement l'un des meilleurs de France. La vie théâtral reprend elle aussi.

Verder lezen?

Dit is een artikel waarvoor je moet betalen. Koop dit artikel of neem een abonnement om toegang te hebben tot alle verhalen van de lage landen.

€3

€4/maand

€40/jaar

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met emma.reynaert@onserfdeel.be.