Publicaties

kunst

4-Wouter-Dewit
8 min leestijd

Verstilling als medicijn

Componeren om de tijd te verslaan, dat doet Kevin Imbrechts als Illuminine. En Wouter Dewit scoort miljoenen streams met zijn verstilde pianomuziek.

13-HR_Chit Chat_Maas-theater-en-dans_Tuning-People- Clara-Hermans-min
kunst Jos Nijhof
6 min leestijd

Een kunstpubliek kweken

Maas Theater en Dans uit Rotterdam maakt prachtig werk voor de jeugd én voor wie bereid is het kind in zich vrije doorgang te verlenen.

2-David-Verbeek-1
kunst Karin Wolfs
5 min leestijd

Thuiskomen in een andere dimensie

Filmregisseur David Verbeek probeert in An Impossibly Small Object opnieuw te vangen wat zich niet in woorden laat uitdrukken. Hij is de poëtische chroniqueur van de ambigue metropool.

Roland-Gunst
6 min leestijd

Een zwarte leeuw van Vlaanderen

Roland Gunst – half Vlaams, half Congolees – verwerkt zijn zoektocht naar een eigen identiteit in verschillende vormen: installaties, performances, film- en videowerk.

Girl
kunst Karin Wolfs
5 min leestijd

De gesel van het lichaam

Al springt de transgenderthematiek het meest in het oog, de kracht van Girl schuilt erin dat hij maar ten dele gaat over seksualiteit en identiteit: de film is in al zijn complexiteit veel rijker.

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische betaling. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met philippe.vanwalleghem@onserfdeel.be