Publicaties
06/11 - 08/11

Worlding the Low Countries

Waar?

University College London

Gower St, Bloomsbury
London WC1E 6BT

Wanneer?

06 november 2019
14:45

tot

08 november 2019
18:30

Naar de conferentiewebsite

De 13de internationale conferentie van de Association for Low Countries Studies.

We zijn allemaal met elkaar verbonden, zo luidt het cliché. Toch vormt het onderzoek naar de verbinding tussen de Lage Landen en de wereld nog altijd maar een beperkt deel van de neerlandistiek.

De ALCS2019-conferentie probeert dit soort onderzoek te verbreden en te stimuleren. Ze wil de Dutch Studies opentrekken naar de hele wereld, inclusief de wereldwijde variëteiten en betrekkingen.

De conferentie nodigt sprekers uit om zich te concentreren op de onderlinge verbanden tussen de Lage Landen en de wereld, en op de verschillende schalen (lokaal, regionaal, nationaal, continentaal, globaal) en niveaus (esthetisch, cultureel, linguïstisch, politiek, economisch, ecologisch, etc.) waarop die relaties plaatsvinden.

Het uitgebreide programma is te vinden op de conferentiewebsite. Ons Erfdeel vzw-hoofdredacteur Luc Devoldere en the low countries-eindredacteur Tom Christiaens presenteren er tijdens de openingssessie onze papieren en digitale publicaties.

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met philippe.vanwalleghem@onserfdeel.be.