Publicaties
01/03 - 31/03

Iedereen leest! Jeugdboekenmaand 2020

Waar?

Vlaanderen

Wanneer?

01 maart 2020

tot

31 maart 2020

Meer informatie

In maart 2020 staat de Jeugdboekenmaand in het teken van Kunst. Heel wat kunstenaars, illustratoren, auteurs, muzikanten, kunstacademies en kunst- en cultuureducatieve verenigingen gebruiken het boek om een brug te slaan met kunst. Want boeken trekken je verbeelding op gang. En dat doet kunst nu ook eenmaal.

Over kunst valt veel te zeggen, veel te lezen en veel te ontdekken. Kunst komt in vele gedaanten en vormen naar ons toe. Dat is ook zo in boeken.

We hebben het over hoe kunst je fantasie en verbeelding triggert. Over waarnemen - in de zin van kijken, maar ook in de zin van luisteren en voelen. Over kunst als middel om iets te drukken, of dat nu jezelf, een idee, gedachte, een gevoel, een sfeer of nog iets anders is. Kunst gaat over meer dan alleen maar mooie dingen. Het zet iets in beweging. Het trekt je verbeelding op gang. Het zet je aan het denken.

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met philippe.vanwalleghem@onserfdeel.be.