Publicaties
26/04 - 27/04

Gebroed! Festival met nieuwe makers

Waar?

CC De Steiger

Waalvest 1

8930 Menen

Wanneer?

26 april 2019
20:00

tot

27 april 2019
20:00

Ik wil meer weten

De tweede editie van het multidisciplinaire festival ‘Gebroed!’ brengt een staalkaart van spraakmakende nieuwe makers.

Een weekend lang is CC De Steiger in Menen het forum voor een spannende mix met nieuwe werk van jonge theatermakers, muzikanten en beeldend kunstenaars.

Op vrijdagavond kun je de gratis ouverture meepikken, met de opening van de Gebroed!-expo die werk toont van onder meer Anton Hewitt, Jolijn Baeckelandt, Arne Bastien en 'ballpoint-ninja' Polly Pollet.

Daarna volgen een optreden van Peuk in een exclusieve setting en een stevige afterparty samengesteld met onder meer de Antwerpse hiphopformatie Roedel.

Op zaterdag bewijzen startende theatermakers dat theater anno 2019 vele vormen kan aannemen: Anke van Meer; Hanne Timmermans, Felix Meyer, Jeff Aendenboom en Thijs Lambert; Ellis Meeusen; Lola Bogaert, Sarah Haeck en Yinka Kuitenbrouwer; Maarten Degraeuw en Christiaan Mariman; Bastiaan Vandendriessche (video).

Ook op muzikaal vlak is diversiteit troef op dag twee: jazz met De Beren Gieren, rock met Whorses en dreampop met Jan Verstraeten (video) en Portland. Tussendoor komen verschillende deejays langs en kun je in de Gebroed!-bar terecht voor een drankje en een hapje.

Gebroed! is een organisatie van CC De Steiger en de culturele organisatie boEgie-woEgie, allebei uit Menen.

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met philippe.vanwalleghem@onserfdeel.be.