Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Publicaties

Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

€40

Twee boeken over de geschiedenis van de Lage Landen met een mooie korting (€40 i.p.v. €50).

Bestel het pakket meteen via de knop rechts. Wil je graag meerdere pakketten of er een andere publicatie bij bestellen? Stuur dan een mail naar info@onserfdeel.be.

De Lage Landen. Een geschiedenis voor vandaag

Hoe kreeg de politieke cultuur in Vlaanderen en Nederland vorm? Waar liggen de onderlinge verschillen? En hoe gaan beide gebieden daarmee om? Gerenommeerde historici Henk te Velde, Judith Pollmann en Marnix Beyen geven het antwoord. Deskundig en enthousiast. Een onmisbaar standaardwerk!

Hendrik Spiering in NRC Handelsblad:
"De lezer wordt beloond met een verrassend frisse historie van hoe in de Lage Landen macht wordt uitgeoefend." (5 ballen)

Nulpunt 1945

Vlaamse en Nederlandse pennen schetsen de wereld van de Lage Landen, 75 jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog. Nulpunt 1945 is een rijke verzameling van prikkelende verhalen, scherpe analyses en verrassende beschouwingen. Met teksten van onder meer Nico Wouters, Helen Grevers, Antoon Vrints, Bea Cantillon, Casper Thomas, Ewald Pironet, Cees Banning, Mathieu Zana Etambala en tekeningen van Trui Chielens.

Marc Reynebeau in De Standaard:
“Het ontbreekt dit mooi vormgegeven boek niet aan lezenswaardige overzichten en inzichtelijke essays."


Wie beide boeken samen koopt, krijgt €10 korting.
Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met emma.reynaert@onserfdeel.be.