Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Publicaties

Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Wegwijzers naar de Van Ostaijen-biografie
0 Reacties
Voor abonnees
Paul van Ostaijen

Wegwijzers naar de Van Ostaijen-biografie

(Erik Spinoy) Ons Erfdeel - 1996, nr 5, pp. 755-758

Dit is een artikel uit ons papieren archief

Naar aanleiding van het Van Ostaijen-jaar zijn er verschillende interessante publicaties verschenen over de dichter. In deze bijdrage wordt een drietal van deze publicaties gepresenteerd. \Paul van Ostaijen 1896-1928: wegwijzers naar de werkelijkheid\". Kroniek Geert Buelens en Georges Wildemeersch. Catalogus Dirk Aerts en Marc Somers, Petraco-Pandora/Snoeck-Ducaju & Zoon, s.l., 1996, 198 p. José Boyens, \"De genesis van Bezette Stad: 'Ik spreek met de mannen en regel alles wel'. Brieven van Oscar Jespers aan Paul van Ostaijen over het ontstaan van Bezette Stad en de Antwerpse groepering van het Sienjaal\", Pandora, Antwerpen, 1995, 214 p. Marc Reynebeau, \"Dichter in Berlijn. De ballingschap van Paul van Ostaijen (1918-1921\"), Globe, Groot-Bijgaarden, 1995."

Verder lezen?

Dit is een artikel waarvoor je moet betalen. Koop dit artikel of neem een abonnement om toegang te hebben tot alle verhalen van de lage landen.

€3

€10

€4/maand

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met emma.reynaert@onserfdeel.be.