Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Publicaties

Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Te veel tijdverdrijf. ‘Zout’ van Marc Reugebrink
0 Reacties
Voor abonnees
literatuur

Te veel tijdverdrijf. ‘Zout’ van Marc Reugebrink

Marc Reugebrink doet een stapje in de geschiedenis om te kunnen schrijven over de excessen en mistastingen der bevoorrechten. We moeten zijn roman Zout situeren in de negentiende eeuw, hooguit de vroege twintigste.

“De elite”, waar die zich dan ook moge bevinden, heeft het de laatste twintig jaar maar zwaar te verduren in het publieke debat. Zo liet Thierry Baudet op 2 februari 2019 via zijn Twitter-account nog even weten wat de plannen waren van Forum voor Democratie, de politieke partij waarvan hij de fractievoorzitter is. “#FVD gaat de huidige elites die dit land nu naar de knoppen helpen vervangen en verslaan. We stoppen met de massale immigratie en de absurde klimaatonzin, we breken de macht van de Europese Unie en we geven Nederland terug aan de bevolking.”

Verder lezen?

Dit is een artikel waarvoor je moet betalen. Koop dit artikel of neem een abonnement om toegang te hebben tot alle verhalen van de lage landen.

€3

€4/maand

€40/jaar

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met emma.reynaert@onserfdeel.be.