Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Publicaties

Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Spoorzoeken in de stad. Over kunstmanifestatie TRACK in Gent
0 Reacties
Voor abonnees
kunst

Spoorzoeken in de stad. Over kunstmanifestatie TRACK in Gent

(Ingeborg Walinga) Ons Erfdeel - 2012, nr 4, pp. 20-29

Dit is een artikel uit ons papieren archief

Er zijn mensen die in 2012 een dagje Documenta in Kassel hebben gedaan, of een middagje TRACK in Gent. Zij hebben kennelijk een feilloos gevoel voor de succesnummers, of ze vinden sfeerproeven genoeg. Als je echt kennis wilt nemen van dit type tentoonstelling, waar de kunstwerken geen hapklare brokken zijn en ze bovendien zorgvuldig verspreid zijn over de stad, dan is een dag niet genoeg. Maar wanneer je de plattegrond en de gids bestudeert, een fiets huurt en op zoektocht gaat, dan word je wel beloond. Die beloning was een zaak van langere adem bij TRACK, de kunstmanifestatie die in Gent te zien was van 12 mei tot 16 september 2012. Dankzij een aantal kunstpareltjes zul je deze stad voortaan anders beleven – en door het gehobbel over de keien en het hoogteverschil kreeg je haar ook werkelijk in de benen.

Verder lezen?

Dit is een artikel waarvoor je moet betalen. Koop dit artikel of neem een abonnement om toegang te hebben tot alle verhalen van de lage landen.

€3

€4/maand

€40/jaar

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met emma.reynaert@onserfdeel.be.