Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Publicaties

Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Les secrets de l'Atelier Lyrique
0 Reacties
Voor abonnees

Les secrets de l'Atelier Lyrique

(Claude Fabre) De Franse Nederlanden - Les Pays-Bas Français - 1992, nr 17, pp. 46-59

Dit is een artikel uit ons papieren archief. Even geduld. We scannen het voor u in

Het Atelier Lyrique de Tourcoing is een structuur die door de socialistische gemeentebesturen van Rijsel, Roubaix en Tourcoing was opgezet om de problemen van de lyrische kunst op te lossen. Ondanks de dubbelzinnigheden die in de oorspronkelijke doelstellingen voorkwamen, bouwde de directeur Jean-Claude Magloire het Atelier Lyrique uit tot een belangrijk cultureel project. In deze bijdrage wordt een overzicht gegeven van de activiteiten van deze organisatie sinds de oprichting in 1980.

L'Atelier Lyrique de Tourcoing est une structure mise en place par les municipalités de Lille, Roubaix et Tourcoing afin de résoudre les problèmes de l'art lyrique. En dépit des ambiguïtés des objectifs originels, le directeur, Jean-Claude Magloire, a su en faire un projet culturel ambitieux. L'article donne un aperçu des activités de cette organisation depuis sa création en 1980.

Verder lezen?

Dit is een artikel waarvoor je moet betalen. Koop dit artikel of neem een abonnement om toegang te hebben tot alle verhalen van de lage landen.

€3

€4/maand

€40/jaar

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met emma.reynaert@onserfdeel.be.