Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Publicaties

Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Lees en genees: de heilzame kracht van literatuur
0 Reacties
© sdinneweth / FAAR
© sdinneweth / FAAR © sdinneweth / FAAR
podcast De Mediakaravaan
literatuur

Lees en genees: de heilzame kracht van literatuur

Jonge cultuurjournalisten brengen met De Mediakaravaan verslag uit van FAAR, het non-fictieboekenfestival in Oostende. In deze podcastaflevering gaat De Mediakaravaan in behandeling bij de boekendokter.

Kan lezen genezen? Met die vraag trokken Kato Van Roy en Lieselot Van den Broeck naar Oostende. Ze schenken hun geest aan de wetenschap en laten zich behandelen bij de boekendokter. Werkt literatuur dan echt helend?

Beluister de podcast

Volg De Mediakaravaan op Spotify en Soundcloud.

De Mediakaravaan

De Mediakaravaan is het talentontwikkelingstraject van cultureel tijdschrift en website de lage landen. Jonge cultuurjournalisten brengen verslag uit over festivals in Nederland en Vlaanderen. Dat doen ze met recensies en reportages in de vorm van podcasts en teksten.

De karavaan houdt in 2024 halt op twee evenementen: het non-fictieboekenfestival FAAR in Oostende (7 tot 10 maart) en het TheaterFestival in Antwerpen (5 tot 15 september).

De komende jaren zal De Mediakaravaan ook langs andere evenementen trekken en plaats bieden aan andere makers (videoreporters, fotografen…).

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met emma.reynaert@onserfdeel.be.