Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Publicaties

Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Het wordt weer herfst. Nieuwe aandacht voor Karel van de Woestijne
0 Reacties
Voor abonnees

Het wordt weer herfst. Nieuwe aandacht voor Karel van de Woestijne

(Kees Fens) Ons Erfdeel - 2008, nr 2, pp. 52-59

Dit is een artikel uit ons papieren archief. Even geduld. We scannen het voor u in

Essay over het werk van Karel van de Woestijne, naar aanleiding van een nieuwe uitgave van diens verzameld werk in 2007, en van de volgende recente publicaties over zijn werk: Hans Groenewegen, “Dossier Karel van de Woestijne”, themanummer van het tijdschrift Revolver, 2006; Anne Marie Musschoot, Hans Vandevoorde & Hans Groenewegen, Al ben ik duister, 'k zet me glanzend uit. Over Karel van de Woestijne, Historische Uitgeverij, Groningen, 2007; Hans Vandevoorde (red.), Latems leven. Karel van de Woestijne en Sint-Martens-Latem, AMVC-Letterenhuis, Antwerpen, 2007; Hans Vandevoorde, De spiegel van Achilleus. Karel van de Woestijne en de allegorie, Vantilt, Nijmegen, 2006.

Verder lezen?

Dit is een artikel waarvoor je moet betalen. Koop dit artikel of neem een abonnement om toegang te hebben tot alle verhalen van de lage landen.

€3

€4/maand

€40/jaar

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met emma.reynaert@onserfdeel.be.