Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Publicaties

Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Het parlando van Antoine Braet
0 Reacties
Voor abonnees

Het parlando van Antoine Braet

(Paul Gillaerts ) Ons Erfdeel - 2008, nr 1, pp.

Dit is een artikel uit ons papieren archief. Even geduld. We scannen het voor u in

Recensie van: ANTOINE BRAET, De anatomie van overtuigingskracht. Verzamelde lessen over klassieke en moderne toespraken (en enkele andere wervende genres), Stichting Neerlandistiek, Leiden, 2007, 220 p. ANTOINE BRAET, De redelijkheid van de klassieke retorica. De bijdrage van de klassieke retorici aan de argumentatietheorie, Leiden University Press, Leiden, 2007, 360 p. ANTOINE BRAET, Retorische kritiek. Overtuigingskracht van Cicero tot Balkenende, SdU, Den Haag, 2007, 208 p. KORRIE KOREVAART e.a. (red.), Het woud van de retorica. Bundel voor Antoine Braet bij zijn afscheid van de Opleiding Nederlandse taal en cultuur van de Universiteit Leiden, Stichting Neerlandistiek, Leiden, 2007.

Verder lezen?

Dit is een artikel waarvoor je moet betalen. Koop dit artikel of neem een abonnement om toegang te hebben tot alle verhalen van de lage landen.

€3

€4/maand

€40/jaar

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met emma.reynaert@onserfdeel.be.