Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Publicaties

Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

HET BUITENLAND & WIJ
0 Reacties
Voor abonnees

HET BUITENLAND & WIJ

(Pieter Coupé) Ons Erfdeel – 2013, nr 2, pp. 191-193

Dit is een artikel uit ons papieren archief

Deze rubriek bericht over Vlamingen en Nederlanders die hoge ogen gooien in de wijde wereld. In deze aflevering is er aandacht voor Berlinde De Bruyckeres samenwerking met J.M. Coetzee; het grensoverschrijdende Deus ex Machina-themanummer Le Pot Belge; Tom Lanoye in het Frans vertaald; het akkoord voor culturele samenwerking dat de Franse en de Vlaamse gemeenschap in België eind 2012 hebben gesloten; het Kenniscentrum Frankrijk-Nederland in Utrecht; het Nederlandse Letterenfonds en het Vlaams Fonds voor de Letteren op de stripbeurs in Angoulême; de literaire roadtrip van Nederlandstalige schrijvers in het Verenigd Koninkrijk genaamd High Impact: Literature from the Low Countries; en Schwob.nl, een vertaalproject van het Nederlands Letterenfonds voor “de beste onbekende boeken uit de wereldliteratuur”.

"

Verder lezen?

Dit is een artikel waarvoor je moet betalen. Koop dit artikel of neem een abonnement om toegang te hebben tot alle verhalen van de lage landen.

€3

€4/maand

€40/jaar

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met emma.reynaert@onserfdeel.be.