Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Publicaties

Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Eerste hulp voor jonge makers
0 Reacties
podcast De Mediakaravaan
kunst

Eerste hulp voor jonge makers

Jonge cultuurjournalisten brengen met De Mediakaravaan verslag uit van Shakespeare is Dead, een festival voor nieuwe theaterschrijvers. In de tweede podcastaflevering sprak De Mediakaravaan met beginnende toneelschrijvers en ondersteunende organisaties om de obstakels in kaart te brengen én oplossingen te zoeken.

Raak je als nieuwe theaterschrijver soms verstrikt in het culturele spinnenweb? Vraag jij je af hoe je je toneelstuk op het podium krijgt? Dan kan deze podcast herkenning, hoop en hulp bieden.

Tijdens het Vlaams-Nederlandse theatertekstfestival Shakespeare Is Dead (24 en 25 maart in Amsterdam) sprak De Mediakaravaan met beginnende toneelschrijvers en ondersteunende organisaties om de obstakels in kaart te brengen én oplossingen te zoeken.

Beluister de podcast

Volg De Mediakaravaan op Spotify en Soundcloud.

De Mediakaravaan

De Mediakaravaan is het nieuwe talentontwikkelingstraject van cultureel tijdschrift en website de lage landen. Jonge cultuurjournalisten brengen verslag uit over festivals in Nederland en Vlaanderen. Dat doen ze met recensies en reportages in de vorm van podcasts en teksten.

De karavaan houdt in 2023 halt op twee evenementen: het festival voor de nieuwe theatertekst Shakespeare Is Dead (24 en 25 maart) en het podcastfestival Oorzaken (1 tot 4 juni), allebei in Amsterdam.

De komende jaren zal De Mediakaravaan ook langs andere evenementen trekken en plaats bieden aan andere makers (videoreporters, fotografen…).

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met emma.reynaert@onserfdeel.be.