Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Publicaties

Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Design voor een betere mobiliteit
0 Reacties
© Bart Noels
© Bart Noels © Bart Noels
Voor abonnees
Onbegrensd
De Franse Nederlanden

Design voor een betere mobiliteit

Design kan een hefboom zijn voor duurzame verandering. Dat is wat Lille Métropole 2020, Wereldhoofdstad van het Design wil uitdragen via haar POC’s: denkoefeningen mét realisatie die een oplossing bieden voor de uitdagingen van vandaag, zoals mobiliteit.

Lille Métropole 2020, Wereldhoofdstad van het Design had dit jaar vast wel anders gedroomd. De organisatie moest in maart de boeken sluiten voor een paar maanden en kan nu gelukkig weer voort werken. Zoals elders te lezen op de lage landen zijn er tal van expo’s, conferenties en toonmomenten. Je zou op basis daarvan denken dat het in dit designjaar enkel gaat over presentatie en mooie ontwerpen. Maar niets is minder waar.

Verder lezen?

Dit is een artikel waarvoor je moet betalen. Koop dit artikel of neem een abonnement om toegang te hebben tot alle verhalen van de lage landen.

€3

€10

€4/maand

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met emma.reynaert@onserfdeel.be.