Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Publicaties

Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

De hopteelt aan weerskanten van de schreve
0 Reacties
Voor abonnees

De hopteelt aan weerskanten van de schreve

(André Maton) De Franse Nederlanden - Les Pays-Bas Français - 1997, nr 22, pp. 57-74

Dit is een artikel uit ons papieren archief. Even geduld. We scannen het voor u in

De hopteelt heeft aan de Westhoek een heel eigen karakter gegeven. De specialist van deze teelt geeft een gedetailleerde beschrijving van hoe het is gesteld met de hopteelt aan weerszijden van de grens. Op dit ogenblik is de hopteelt een relatief onbelangrijke landbouwactiviteit en het ziet er volgens de auteur niet naar uit dat hier nog ooit verandering in zal komen.

La culture du houblon a conféré au Westhoek un caractère tout à fait particulier. L'auteur, le spécialiste par excellence de cette culture, nous expose la situation de la culture du houblon de part et d'autre de la frontière. Pour l'instant, cette culture est devenue relativement marginale et rien n'indique que cela doive changer.

Verder lezen?

Dit is een artikel waarvoor je moet betalen. Koop dit artikel of neem een abonnement om toegang te hebben tot alle verhalen van de lage landen.

€3

€4/maand

€40/jaar

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met emma.reynaert@onserfdeel.be.