Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Publicaties

Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Boon in dialoog met literatuur en plastische kunsten
0 Reacties
Voor abonnees

Boon in dialoog met literatuur en plastische kunsten

(Anne Marie Musschoot) Ons Erfdeel - 1995, nr 5, pp. 748-749

Dit is een artikel uit ons papieren archief. Even geduld. We scannen het voor u in

Uitgave van het kritisch werk van Louis Paul Boon, waarin de auteur zijn aandacht verdeelt over schilderkunst en literatuur. Deze teksten maken duidelijk hoe en waarom de schilder Boon als het ware toevallig tot schrijven is gekomen. Louis Paul Boon, \Het literatuur- en kunstkritische werk. I.De Roode Vaan\", bezorgd door D. de Geest, E. Bruinsma, K.Humbeeck en L. Missinne m.m.v. K. Geldof, O. de Graef, J. van Hooreweder; \"II. Front\", bezorgd door E. Bruinsma en K.Humbeeck m.m.v. D. de Geest en P. de Wispelaere, L.P.Boon-Documentatiecentrum, UIA, Antwerpen, 1994, 486 p. en 505 p. P. de Wispelaere, \"De kunstopvattingen en de literair-kritische praktijk van Louis Paul Boon in bladen, De Roode Vaan en Front (1945-1950)\", Tilburg University Press, 1994 (L.P.Boon-lezing, Tilburg, 7 oktober 1994)."

Verder lezen?

Dit is een artikel waarvoor je moet betalen. Koop dit artikel of neem een abonnement om toegang te hebben tot alle verhalen van de lage landen.

€3

€4/maand

€40/jaar

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met emma.reynaert@onserfdeel.be.